אוכל אפיה ובישול

לאוהבי אוכל ואפייה - אוכל טעים קל , אוכל ביתי, אפייה ועוד....

יום רביעי, 10 באוגוסט 2016

בא לכם להתפנק עם משהו טעים ? מאפינס פטריות וגבינת שמנת נפוליאון עם בצל



כל יום אנו חושבים מה נכין היום שונה מימים אחרים שהמשפחה לא תגיד שוב אותו אוכל.
בא לכם להתפנק על משהו טעם וקל להכנה קבלו מתכון למאפינס פטריות וגבינת שמנת עם בצל של נפוליאון

אני מאוד אוהבת גבינות נפוליאון התווספו לסדרה טעמים נוספים.
במתכון השתמשתי בגבינת נפוליאון עם בצל ורק 16 אחוז שומן.



מצרכים:

כוס קמח תופח
גבינת שמנת נפוליאון עם בצל 16% שומן
2 ביצים
1 אשל או לבן
1 בצל קצוץ (שטיגנו אותו מראש)
6-7 פטריות שמפניון טריות או קופסת שימורים חתוכים לפרוסות דקות
פלפל מלח לפי העין
כף א.מרק עוף
חופן שמיר חתוך קצוץ לא חובה

אופן ההכנה:

1. במחבת לטגן בצל חתוך קצוץ לאחר הזהבה קלה להוסיף את הפטריות ולטגן יחדיו.
2. בקערה להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב היטב ולהוסיף את הבצל והפטריות ולערבב לתערובת אחידה.
3. במידה והתערובת דלילה להוסיף מעט קמח עם במידה סמיכה מידי להוסיף מעט מים.
4. לשמן תבנית של מאפינס או מכשיר של קייפ פופס תבניות מאפינס ולשים מהתערובת עד שמוכן

מה שנשאר לארוחה לחתוך סלט טוב לצד המאפניס והכנתם ארוחה משביעה קלה וטעימה בהצלחה ובתאבון


חדש מנפוליאון גבינות שמנת במגוון טעמים חדשים ומפנקים וניתן להשתמש לא רק למריחה על פרוסת לחם אלא במתכונים כמו פשטידות, מאפינס, טוסטים , כריך חריף או עם בצל.. והגבינות משדרגות כל ארוחה ומתאימה גם לבישול ולאפייה.
הגבינות במרקם עשיר.

גבינת נפוליאון עם פלפל חליפינו:




גבינת שמנת 24% שומן
הפלפל מעניק למרקם הגבינה חריפות פיקנטית

גבינת נפוליאון עם בצל:





גבינת שמנת 16% שומן בלבד
למי שאוהב בכל אוכל להוסיף בצל, גבינת שמנת נפוליאון עם בצל בעל טעם עדין

מה שנשאר זה לפנק את עצמך והמשפחה כריך, או מאפינס טעים

בתאבון