אוכל אפיה ובישול

לאוהבי אוכל ואפייה - אוכל טעים קל , אוכל ביתי, אפייה ועוד....

יום שלישי, 20 בדצמבר 2016

סלט מבושל עם חצילים וגמבה




סלט מבושל עם צבעים חזקים. למדתי להכין את המתכון מאמא שלי ומאז זה המתכון עבר בין כל החברים שלנו, סלט קל מאוד וטעים אפשרי לאכול את הסלט מבושל כתוספת או לשים מעל פרוסה של לחם טרי עם חומוס או כל דבר אחר אפילו בלי שום ממרח. או אפשרי עם פרוסת לחם טרי לטבול ברוטב החם.

חומרים:
1 בצל חתוך לפרוסות דקות
1 חציל גדול חתוך לקוביות
1 גמבה גדולה אדומה חתוכה לקוביות
1 רסק עגבניות
כפית סוכר
מלח ופלפל לפי הטעם
אבקת מרק עוף לפי העין
מים
טיפה שמן לטיגון

אופן הכנה:
לטגן בסיר את הבצל עד להזהבה, להוסיף את קוביות החצילים ולטגן קלות, להוסיף את הגמבה החתוכה
ולטגן קלות.
להוסיף לסיר רסק עגבניות, סוכר, מלח פלפל, אבקת מרק עוף, ו 1/4  עד 1/2 סיר מים  לפי העין
ולבשל על אש קטנה כשעה עם מכסה סגור.
מדי פעם לבדוק שלא נדבק לתחתית.

בתאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה