אוכל אפיה ובישול

לאוהבי אוכל ואפייה - אוכל טעים קל , אוכל ביתי, אפייה ועוד....

יום רביעי, 22 במרץ 2017

רוצים קסם קבלו קמח קסם




אני אוהבת מאוד עוגות שמרים היתנסתי בקמח קסם של סוגת
מדהים באמת קסם אחרי זמן מה תופח ומפתיע אותנו בלי מאמץ, השמרים בפנים עושים באמת את העבודה.
קמח קסם פרי פיתוחו של השף ארז קומרובסקי בשיתוף חברת סוגת.



הקמח תופח בצורה אחידה בכל מזג האוויר קיץ אביב סתיו וחורף מתאים לכל סוגי הטמפרטורה.

מה מיוחד בקמח הזה? יש בו נוסחה מיוחדת המאפשרת לקמח לתפוח בצורה מהירה, אחידה בכל טמפרטורה ומקלה עלינו באפייה מהירה, נוחה ללא צורך בניפוי.

הייחודיות של קמח קסם:  כי קמח הקסם כולל בתוכו כבר שמרים
תופח מהר יותר
תוצאה אחידה בכל טמפרטורה
קל ונוח לשימוש
אריזה מיוחדת לשמירת האיכות

ערך תזונתי:
קלוריות 346
חלבונים 12 גרם
פחמימות 71.8 גרם
סך שומנים 1.2 גרם
נתרן 6.0

התערובת קמח עם שמרים ומתאים לחלות, עוגות ומאפים למיניהם.
המחיר נע בין 10-11 ש"ח לק"ג.

מתאים בעיקר למי שפוחד להתעסק עם שמרים.

מתכון לעוגת שמרים 
מצרכים:
לבצק: - נעזרתי במתכון בצק עם שינויים קלים של דפנה אוסטר מיכאל
קמח קסם של סוגת
2 ביצים
100 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
3/4 כוס חלב או כוס
רבע כפית שטוחה אפילו פחות ממש מעט

למילוי: 
קרם פטיסייר מוכן או להכין / 2 חלבונים עם 3/4 כוס סוכר מוקצף קצף חזק
שוקולד נוטלה

אופן הכנה:
בצק: 
שמים בקערת מיקסר את הקמח והסוכר מערבבים היטב.
מוסיפים , וחלב בהדרגה ולערבל הכל במהירות נמוכה ב 5 דקות.
משלבים את החמאה וממשיכים ללוש עוד כ-7 דקות.
לקראת הלישה להוסיף את המלח.
מתקבל בצק רך וגמיש. 
להניח את הבצק מכוסה שיתפח.
אפשרי להכניס את הבצק למקרר לילה לא חובה.





אופן הכנת העוגה:
מחלקים ל3 כדורים מרדדים כל כדור לאחר רידוד מורחים שכבה דקה של קרם פטיסייר ומעל שוקולד נוטלה.
כל כדור לגלגל כמו נחש ולהתחיל לקלוע כצמה.
להתפיח שנית למרוח ביצה ולאפות בתנור 175 מעלות עד שהעוגה מוכנה.











2 תגובות:

  1. בחיים לא נפגשתי עם קמח שמרים שפשוט לא תופח

    השבמחק
  2. יש המון באגים במתכון הזה.
    אין מספיק נוזלים. אנא ממך, בדקי אותו שוב.

    השבמחק